+36 20 332 8353

Monte Carlo Sarok J (nagy-nyith-rugós matr.)

Elérhetőség: Rendelhető

Termék hossza 162 cm
Termék szélessége 320 cm
Monte Carlo Sarok J (nagy-nyith-rugós matr.)
535.125 Ft428.100 Ft

Termékadatok

Monte Carlo Sarok J (nagy-nyith-rugós matr.)

A garnitúra szerkezetét tömör bükkfa illetve forgács és farost lemezek képezik. Kényelmét a belül cellásított lúdtollal töltött,  ülő és támlarészt fedő párnák biztosítják. A fekvő felület egy fém szerkezetből és rugalmas bükk laprugókból, illetve egy szivacs matracból vagy 12 cm-es rugós matracból áll.

A sarokgarnitúra kérhető kisebb, illetve fix változatban is. 

A garnitúra mellé külön kérhető két és három üléses kanapé, fotel, illetve kétféle méretű puff is.

A kép csak tájékoztató jellegű, a bútor külső kinézetét mutatja. Az ár, a legkedvezőbb árú szövetre vonatkozik, más árkategóriás bevonóanyag esetén az ár, is változik.

Ülőgarnitúra mérete: 162 x 320 cm

Szélesség  320 cm
Mélység  162  cm
Magasság   70 cm
Fekvőfelület  

Szállítási idő készlet függvényében Kb. 6 hét 

 

QR-Code

Áruházainkban elérhető aktuális termékkínálatunkról bővebb felvilágosítást a +36-96-618-686 telefonszámon vagy e-mail címünkön: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. kérhet.

Egyes bútoraink lapra szerelt állapotban kerülnek átadásra, összeszerelést igényelnek.

Áraink magyar Forintban vannak értendőek, az ÁFÁ-t tartalmazzák. A feltüntetett árak érvényesek, de az esetleges beszállítói árváltozások függvényében módosulhatnak. Előfordulhat, hogy bizonyos árakat felül kell vizsgálnunk a jelentős áremelések, illetve más, rajtunk kívül álló okok miatt, az árváltozás jogát fent tartjuk! Az árak tájékoztató jellegűek!