+36 96 618 686

Matrac Swiss Dream SLEEP HARD 160 - Hideghab

Elérhetőség: Rendelhető

Termék hossza 200 cm
Termék szélessége 160 cm
Termék magassága 19 cm
Matrac Swiss Dream SLEEP HARD 160 - Hideghab
105.765 Ft89.900 Ft

Termékadatok

Matrac Swiss Dream SLEEP HARD 160 - Hideghab

Méretei: Szélesség: 160 cm   Magasság:  19 cm    Mélység: 200 cm

 

Ez a termék jelenleg az egyik legkeményebb nagy testsűrűségű matrac ami kapható a magyarországi piacon. Egységes monoblokk homogén rendszeretre nagy pontrugalmassága maitt kivállóan követi a test formáját, ezáltal megakadályozza a kellemetlen nyomáspontok kialakulását.

MIÉRT AJNLJUK: -mert ez az egyik legkeményebb ami megtalálható a piacon -ideális akár 100-120 kg testsúlyig is feszes alátámasztást biztosít -antiallergén hatású

FELÉPÍTÉS: -mag: monoblokk nagy rugalmaságú, nagy testsűrűségű hideghab, speciális felületi vágással, 5 zóna és két különböző keménységű oldal -antibakteriális, levehető, mosható, antiallergén, bőrbarát textíliából készülő matrachuzat

 

Csomagolás: Lapraszerelt 

 

Szállítási idő készlet függvényében 4-6 hét 

 

 

 

 

 

 

QR-Code

Áruházainkban elérhető aktuális termékkínálatunkról bővebb felvilágosítást a +36-96-618-686 telefonszámon vagy e-mail címünkön: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. kérhet.

Egyes bútoraink lapra szerelt állapotban kerülnek átadásra, összeszerelést igényelnek.

Áraink magyar Forintban vannak értendőek, az ÁFÁ-t tartalmazzák. A feltüntetett árak érvényesek, de az esetleges beszállítói árváltozások függvényében módosulhatnak. Előfordulhat, hogy bizonyos árakat felül kell vizsgálnunk a jelentős áremelések, illetve más, rajtunk kívül álló okok miatt, az árváltozás jogát fent tartjuk! Az árak tájékoztató jellegűek!